Připravili jsme pro vás slevu -20% na veškerý bytový textil (v nabídce bytového textilu naleznete více než 6 000 produktů). Použijte kód SLEVA20 a sleva je vaše! Akce trvá od 13.9. - 16.9.2024.

Interiérové ​​trendy pro rok 2023

Znáte to. Nový rok, nová předsevzetí, nová móda, nové trendy. Novoty neobcházejí ani oblast bytového designu. Trendy v bydlení se sice meziročně nemění tak výrazně, jako například módní trendy, ale i tato oblast se postupně mění. Některé trendy se vracejí, jiné zase opakují. Jaké jsou to pro následující rok 2023? Čtěte!

Udržitelnost, ekologie a kvalitní přírodní materiály

Přední světoví designéři se shodují, že interiérovým top trendům v roce 2023 bude vládnout funkčnost, neutralita, udržitelnost a minimalismus. Prim budou hrát materiály jako dřevo, kov, vlna či kámen.

Nic ale jen tak nevyhazujte! Oblíbeným řešením při zařizování interiéru je také vdechnutí nového života starým kusem masivního nábytku. Uvidíte, že takový upcyklovaný kus nábytku rázem pozvedne celou místnost, a to nemluvím o vašem dobrém pocitu, z dobře odvedené práce.

Pokud jde o bytový textil, mezi nejoblíbenější materiály patří bavlna díky svým nepřekonatelným vlastnostem. A dominantní bude i letos. V našem eshopu Noblese naleznete bavlněné povlečení, vyrobené z vysoce kvalitní bavlny. Kromě bavlny nezapomeňte, že i vlna a len dokonale dotvoří minimalistický a přírodní design interiéru.


A co barvy?

I když za barvu roku 2023 byla zvolena energická Viva Magenta, většina barev ovládajících letošní trendy bude mít spíše uklidňující účinky.

Možná Vás to překvapí, ale zapomeňte na šedou! Šedá a bílá už svou slávu zažili a na trůn nastupují teplé barvy a zemité odstíny. V rámci naturálního interiéru zvolte jeden kontrast, který dodá prostoru nový nádech. Pro letošní rok jsou vítány tlumené odstíny zelené, žluté a švestkové. Své místo si najdou i pastelové tóny růžové, fialové a modré.

Keramika zažívá svou slávu...

Pořídit si můžete nejen keramické nádobí, ale také různé originální dekorace, které ozvláštní prostor v ložnici, obývací místnosti či dalších částech domu.
A nebojte se, v Noblese jsme na keramický boom připraveni! Nabízíme řadu unikátních váz, svícnů, podnosů a dokonce svítidel. Zvolte si svítilnu z keramiky a nezůstane nepovšimnuto!

 

A na závěr pár slov od známých designérů...

,,Pro rok 2023 hledáme moderní květiny, které jsou inspirovány nostalgií, přemosťují minulost a současnost prostřednictvím odvážných vzorů s neobvyklými barevnými paletami.“ (Brook Perdigon z The Fabric Collective)

 

,,Provrstvené postele se spoustou polštářů a vrstvami přikrývek rychle vycházejí z módy. Nyní je trendy minimální použití polštářů a postel krásně zahalena do elegantního přehozu. Postel je tak mnohem zajímavější. V žádném prostoru by nemělo být příliš mnoho polštářů. Méně je někdy víc!“ (Sarah Solis, interiérová designérka)

 

V Noblese držíme krok s nejnovějšími trendy a neustále přidáváme zajímavé produkty, které se hodí do každé domácnosti. S námi si snadno a stylově zařídíte všechny místnosti. V nabídce máme různé vzory a barevná provedení, stačí si vybrat podle stylu, který je vašemu srdci nejbližší.

 

 

 noblese-logo_full (4)